تعریف VIP یا اشتراک ویژه سایت و راه کسب درآمد از آن

 در این مقاله به شما توضیح می‌دم که چه جاهایی می‌تونین کاربران رو محدود کنین و محدود کردن کاربران چه درآمدهای بسیار بالایی هم می‌تونه برای شما ایجاد بکنه! البته در این روش کاربران هم ناراضی و عصبانی نمی‌شن و استقبال هم می‌کنن. تعریف VIP یا اشتراک ویژه سایت و راه کسب درآمد از آن بسیاری از شما با کلمه VIP که مخفف […]

فهرست مطالب

 در این مقاله به شما توضیح می‌دم که چه جاهایی می‌تونین کاربران رو محدود کنین و محدود کردن کاربران چه درآمدهای بسیار بالایی هم می‌تونه برای شما ایجاد بکنه! البته در این روش کاربران هم ناراضی و عصبانی نمی‌شن و استقبال هم می‌کنن.

تعریف VIP یا اشتراک ویژه سایت و راه کسب درآمد از آن

تعریف VIP یا اشتراک ویژه سایت و راه کسب درآمد از آن

بسیاری از شما با کلمه VIP که مخفف کلمه (Very Important Person) یعنی فرد یا شخص خیلی مهم هست آشنا باشین. در دنیای واقعی (در فرودگاه‌ها، سالن‌های ورزشی و … به بخش یا جایگاه ویژه معروف هست) این قسمت در اینترنت و وب سایت های مختلف هم کاربرد داره و به نام‌های اعضای طلایی، اشتراک ویژه، عضویت ویژه و … مشهور هست.

در سایتی یک بخشی وجود داشت به نام اشتراک ویژه یا VIP و یکسری از مقالات رو در اون بخش منتشر کرده بودند و چکیده‌ای از مقالات در دسترس بود و اگر کاربران می‌خواستن که ادامه اونها رو بخونن باید مبلغی رو پرداخت می‌کردن و عضو ویژه می‌شدن تا بتونن از مقالات اون بخش هم استفاده کنن، البته مقاله فقط یک مثال بود. هر محتوایی مانند صوت، فیلم، موزیک، فایل و هر چیزی می‌تونه در بخش VIP وجود داشته باشه.که در سایت آرتمن وب هم اشتراک ویژه موجوده.

احتمالا بسیاری از شما این بخش رو مثلا در سایت های دانلود فیلم مشاهده کردین. به عنوان مثال کاربران این سایت ها با پرداخت مبلغ ۴ یا ۵ هزار تومان به صورت ماهیانه می‌تونن عضو ویژه اون سایت بشن و هر چقدر که دوست دارن از اون فیلم دانلود کنن.

 

چگونه بخش vip برای سایت ما درآمد بالایی  را می آفریند؟

مثلا یک سایت دانلود فیلم رو در نظر بگیرین که در اون ۱۵,۰۰۰ فیلم برای دانلود گذاشته شده. قیمت اکانت ماهیانه اون هم برای اعضای ویژه ۴۰۰۰ تومان هست، خوب طبیعیه که اگر این سایت نتونه اعضای پولی زیادی جذب بکنه قطعا از پس هزینه‌های خودش هم بر نمیاد و شکست می‌خوره چون نگهداری ۱۵,۰۰۰ فیلم نیاز به هاست های با ظرفیت بسیار بالا، قوی، پر‌سرعت و اختصاصی داره، تازه هاست یک بخش از هزینه‌های اون هست، هزینه اینترنت و بسیاری از هزینه‌های دیگر هم وجود داره. پس چطور عضویت پولی درآمدزا می‌شه؟

جوابش اینه که معمولا اینجور سایت‌ها اعضای بسیار زیادی دارن، به همین خاطر چون تعداد کاربران و اعضای ویژه اونها زیاد هست، تمامی این مثلا ۴۰۰۰ هزار تومانی‌ها در کنار هم قرار می‌گیره و در مجموع یک درآمد بسیار عالی ایجاد می‌کنه که هم هزینه هاست و هزینه‌های دیگه جبران می‌شه و هم سود خالص خوبی کسب می‌شه. (سایت دانلود فیلم و ۱۵,۰۰۰ فیلم و اکانت ماهیانه ۴۰۰۰ هزار تومانی) فقط یک مثال بودن برای اینکه موضوع رو بهتر درک کنین. VIP رو برای بسیاری از سایت‌های با موضوعات مختلف، با روش‌های متفاوتی می‌شه پیاده سازی کرد.

البته این وب سایت از همون ابتدای کار ۱۵,۰۰۰ فیلم در دیتابیسش نداشت، از همون ابتدا هم چندین هزار عضو ویژه نداشت و به مرور زمان کاملتر شد و الان خیلی از این سایت ها درآمدهای ثابت بسیار بالایی دارن چون اعضای بسیار زیادی دارن. یکی از بستگان نزدیک من در چند تا از همین سایت های دانلود فیلم ۴ پنج سال هست که عضو VIP شده و چه فیلم دانلود بکنه و چه فیلم دانلود نکنه در هر صورت هر ماه این مبلغ رو به اونها پرداخت می‌کنه! (گاهی اوقات هم چند ماه رو به صورت یکجا پرداخت می‌کنه) این سایت‌ها درآمدهای بالایی دارن، چون تونستن اعضای وفاداری مثل اون شخصی که مثال زدم رو جذب خودشون بکنن. تصور کنین که ۱۰,۰۰۰ نفر دیگر مثل اون شخص در این سایت‌ها عضو هستن و این هزینه رو مرتبا پرداخت می‌کنن.

می‌خوام یک حساب کوچولو انجام بدم! (۴۰,۰۰۰,۰۰۰=۱۰,۰۰۰*۴,۰۰۰) می‌شه ۴۰ میلیون تومان برای یک ماه. حالا اگر حساب کنین که نصف این درآمد هم هزینه‌های اون سایت باشه، ۲۰ میلیون تومان باقی می‌مونه (سود خالص) و در سال می‌شه ۲۴۰ میلیون تومان و در این ۴ سال شده ۹۶۰ میلیون تومان (حدود یک میلیارد تومان!!) خیلی‌ها با سرمایه‌گذاری در املاک و بورس هم نمی‌تونین در ظرف این مدت کوتاه به چنین سود خالص و درآمدی برسن. بعضی از این سایت‌‌ها درآمدهای بسیار بالاتر از این مقدار هم دارن. بازاریابی قوی‌تری دارن، اعضای بسیار بیشتری دارن و در نتیجه فروش بسیار بالاتری هم دارن.

خیلی‌ها دیجی کالا و … رو می‌شناسن، اما چنین سایت‌هایی با درآمدهای چندصد میلیونی و میلیاردی هم در کشورمون وجود دارن که هیچ کسی نه مدیران و نه تیم کاری اونها رو می‌شناسه و نه هیچ جایی از این سایت‌ها و این کسب و کارهای اینترنتی پردرآمد و بزرگ صحبتی می‌شه.

۵ ترفند برای کسب موفقیت در تجارت آنلاین

تعریف VIP یا اشتراک ویژه سایت و راه کسب درآمد از آن

نمونه‌های رایج بخش اعضای ویژه سایت یا وی آی پی

نمونه اول مربوط به سایت‌های دانلود فیلم هست. برخی سایت‌های دانلود فیلم، فیلم‌ها رو با چند نوع لینک مختلف برای دانلود قرار می‌دن (لینک‌مستقیم و لینک غیرمستقیم یا کمکی) توسط لینک‌های مستقیم می‌شه از سرور اصلی اون سایت با حداکثر سرعت دانلود کرد و لینک‌های غیرمستقیم برای دانلود از سرور اصلی نیست (فایل‌ها در آپلود سنترهای مختلفی آپلود شده) و دانلود رایگان از اونها با سرعت بسیار کمتری نسبت به لینک مستقیم انجام می‌شه.

نمونه دوم اینه که مثلا سایتی یک بخش اشتراک ویژه داره و در اون بخش ماهی ۱ یا ۴ فایل برای دانلود قرار می‌ده یا چند مقاله منتشر می‌کنه. اگر کاربران عضو ویژه اون سایت بشن می‌تونین هر ماه این فایل‌ها رو دریافت کنن یا مقالات اون بخش رو مطالعه کنن.

نمونه سوم هم اشتراک برای دانلود تعدادی فایل هست که برای سایت‌های با موضوعات مختلف می‌شه اون رو پیاده‌سازی کرد. مثلا در بخش VIP سایتی ۲۰ فایل وجود داره و چند نوع اشتراک تعریف شده، ۵ هزار تومان برای دانلود ۵ فایل و ۱۵ هزار تومان برای دانلود هر ۲۰ فایل.

نمونه چهارم که بیشتر در سایت‌های دانلود موسیقی دیده می‌شه. این سایت‌ها معمولا آلبوم‌های موسیقی رو با چند کیفیت مختلف برای دانلود قرار می‌دن و کیفیت ۱۲۸kbps رو با لینک مستقیم رایگان و کیفیت ۳۲۰kbps یا FLAC رو فقط مخصوص اعضای ویژه قرار می‌دن.

نمونه پنجم آپلود سنترها هستن. کاربران این سایت‌ها محدودیت‌هایی در فضای آپلود (مثلا ۲ گیگابایت) و سرعت دانلود دارن (مثلا ۳۰ کیلوبایت بر ثانیه) اما اگر عضو ویژه باشن می‌تونن با حداکثر سرعت اینترنت خودشون از سرورها دانلود کنن و فضای آپلود بسیار بیشتری دارن.

قسمت vip سایت باید چه ویژگی های داشته باشد

برای این بخش توضیحات خاصی نیاز نیست چون بستگی به نوع و مدل VIP سایت شما داره که در پاراگراف قبلی توضیح دادم. یادآوری می‌کنم که نباید اشتباه محدود کردن کاربران رو مرتکب بشین و کاربران رو فراری بدین! اجازه بدین که بیشتر بخش رایگان شما توی چشم اونها باشه و اونها (کاربران سایت شما) بدونن که سایت‌تون چیزهای رایگانی هم برای اونها داره و فقط پولی نیستش. مثلا اگر فقط در سایت مقاله منتشر می کنین، ۶۰ درصد اونها رو رایگان منتشر کنین و ۴۰ درصد اونها رو VIP کنین یا ۷۰ درصد رایگان و ۳۰ درصد پولی و … اگر سایت دانلود فیلم راه اندازی کردین، یکسری از فیلم ها رو به صورت رایگان برای دانلود قرار بدین که نیازی به اشتراک VIP نداشته باشه و اینجور سایت ها (آرشیو فیلم) باید بصورت روزانه آپدیت یا به‌روز‌رسانی بشن و بسیار فعال و بروز باشن. فکر می‌کنم ذکر همین چند نکته و مثال کافی باشه.

راه ساخت قسمت اعضای ویژه برای سایت ما چیست؟

اگر سایت شما اختصاصی هست که باید به برنامه‌نویس و طراح وب‌سایت خودتون هزینه‌ای پرداخت کنین تا این بخش رو برای شما درست کنه و اگر هم از cms های آماده یا سیستم های مدیریت محتوا تحت وب استفاده می‌کنین، برای اکثر این سیستم‌ها پلاگین‌های رایگان وجود داره و پلاگین‌های تجاری یا پولی هم ساخته شده و موجود هست. با پرداخت مبلغ بسیار ناچیزی می‌تونین اونها رو تهیه کنین و بر روی سایت خودتون نصب کنین و بخش VIP رو راه اندازی کنین و شروع کنین به کسب درآمد از این بخش از سایت. از نمونه پلاگین های ایجاد قسمت VIP برای سیستم وردپرس Restrict Content Pro و رو به شما معرفی می‌کنم.

اسماعیل احمدی میرقائد

اسماعیل احمدی میرقائد

علاقه زیادم به دیجیتال مارکتینگ باعث شد تا کلینیک توسعه کسب و کار آرتمن وب را راه اندازی کنم. به نوشتن هم علاقه زیادی دارم و سعی می کنم با مقالاتی که منتشر می کنم نیازتون رو برطرف کنم. تمام محتویات سایت از تجربیات شخصی خودم هست و هدف اصلیم انتقال آن ها به شماست.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مقالات مرتبط

انتخاب قالب فروشگاهی بخش کوچکی از رویکرد تمرکز بر SEO است، اما مکان خوبی برای شروع است. در اینجا 10...
19 آبان, 1400
در این راهنما، در مورد اینکه قالب های وردپرس چه هستند و چگونه می‌توانید از آنها برای سایت خود استفاده...
15 آبان, 1400
تقویم محتوایی چیست؟ تقویم محتوا (که به عنوان «تقویم تحریریه» هم شناخته می‌شود) یک برنامه زمان‌بندی مکتوب از زمان و...
12 آبان, 1400

درخواست طراحی سایت

فرم مشاوره رایگان طراحی سایت و اعلام هزینه

نوع سایت مورد نظر خود را انتخاب کنید