مزایا و معایب بازاریابی دیجیتال

مزایا و معایب دیجیتال مارکتینگ

امروز با ما همراه باشید تا با مزایا و معایب بازاریابی دیجیتال آشنا شویم. بازاریابی دیجیتال را به اسم بازاریابی اینترنتی یا دیجیتال مارکتینگ هم می‌شناسند. مزیت‌های بازاریابی دیجیتال آزادای زمان و مکان : اولین و بارزترین مزیت این نوع مارکتینگ نسبت به روش های سنتی این است که زمان تلف شده در آن معنی […]

فهرست مطالب

امروز با ما همراه باشید تا با مزایا و معایب بازاریابی دیجیتال آشنا شویم. بازاریابی دیجیتال را به اسم بازاریابی اینترنتی یا دیجیتال مارکتینگ هم می‌شناسند.

مزایا و عیوب بازاریابی دیجیتال

مزیت‌های بازاریابی دیجیتال

  1. آزادای زمان و مکان : اولین و بارزترین مزیت این نوع مارکتینگ نسبت به روش های سنتی این است که زمان تلف شده در آن معنی ندارد و هیچگاه محدودیت زمان و مکانی را برای افراد ایجاد نمی‌کند. افراد به راحتی می‌توانند محصول مورد نیاز خود را پیدا و خریداری کنند. از طرف دیگر، نیاز نیست شما همیشه آنلاین باشید یا حضور داشته باشید تا برایتان تبلیغ شود.
  2. محصولات و خدمات مختلف در کنار یکدیگر قرار می‌گیرند و ‌با هم مقایسه می‌شوند.
  3. تمامی اطلاعات مربوط به محصول و خدمات به طور کامل وجود دارد و دیگر نیازی نیست برای پیدا کردن یک ویژگی محصول ساعت ها آن را بررسی نمایید.
  4. هزینه تبلیغات در این فضا ها قطعا کمتر و هدفمندتر از روش‌های سنتی خواهد بود.
  5. قیمت محصولات و خدمات موجود نسبت به بازار های واقعی کمتر خواهد بود زیرا هزینه‌ای بابت اجاره و امثال آن پرداخت نشده است .
  6. مشکلات مربوط به این فضا مثل ثبت‌ سفارش؛ خیلی سریع‌تر و راحت‌تر توسط بخش‌های فنی برطرف می‌گردد اما در روش‎‌های سنتی در صورت هرگونه مشکل ممکن است چندین روز طول بکشد و یا حتی برطرف هم نگردد.
  7. روابط و تماس‌ها غیر مستقیم هستند بنا‌براین کاربران به راحتی می‌توانند بدون هیچ‌گونه محدودیتی، خرید و معاملات خود را انجام دهند.
  8. روابط بین سیستم و کاربران به دلیل سیستماتیک بودن ادامه دار خواهد بود و پس از هر خرید و فروش برای هر دو طرف روش ها و پیشنهادهای مختلفی برا اساس سفارش منتقل می‌گردد و مشتری را نسبت به خود مشتاق تر نگاه خواهد داشت.
  9. مدیران کسب و کار می‌توانند به سرعت خدمات و محصولات خود را به روز گردانند که این امکان در روش‌های سنتی کمتر امکان پذیر است و یا شاهد هزینه‌های گزافی خواهد بود.
  10. کاهش خطاهای مربوط به نیروی انسانی
  11. کاهش هزینه به دلیل کمتر بودن تعداد نیروی انسانی و سیستمی بودن کارها

و ….

با وجود این همه مزایا و فوایدی که دیجیتال مارکتینگ برای ما به ارمغان می آورد؛ معایبی نیز دارد که عده‌ای را نگران کرده و مانع از ورود آن ها به این فضا ها می‌شود.

مزایا و عیوب بازاریابی دیجیتال

معایب دیجیتال مارکتینگ

  1. مشکلات مربوط به اینترنت، قطعی آن، فیلترینگ و سرعت پایین و … باعث می‌شود بسیاری از افراد حوصله‌ی درگیری با این قضیه را نداشته باشند.
  2. عدم آشنایی بسیاری از مردم نسبت به کار با اینترنت و کامپیوتر. شاید برای ما، کار با کامپیوتر و اینترنت، کاری پیش پا افتاده باشد. ولی بسیاری از افراد هنوز هم کار با این ابزارهای جادویی را نمی‌دانند.
  3. نگرانی و استرس افراد به دلیل آنکه کالا و خدمات ملموس نیستند و نمیتوانند آن ها را از نزدیک ببینند، کمی آنها را مردد می‌کند.
  4. ترس از خراب بودن و آسیب دیدن محصولات به هنگام تحویل
  5. عدم اطمینان افراد برای پرداخت‌های آنلاین
  6. دیر بازده بودن تبلیغات اینترنتی، به حدی که ممکن است شما را بارها  وبارها از ادامه‌ی کار پشیمان کند. ولی در کل، دیجیتال مارکتینگ دیربازده است. البته با این وجود لازم است شما برای آن بودجه مشخصی در نظر بگیرید و بدون توجه به نتیجه نگرفتن، به کار خود ادامه دهید. بارها پیش آمده که پس از اتمام دوره‌ی تبلیغات، افرادی اقدام به خرید محصولات و خدمات کرده اند که، از طریق تبلیغات دیجیتال با شما آشنا شده اند.

و ……..

نقش حیاتی تبلیغات در بازاریابی را فراموش نکنید

افراد ماندگار در علم مارکتینگ

  • ریچارد بروک
  • اوان گرین و جاناتان پرلمن
  • ریچارد برانسون
  • پیر امیدیار
  • جف بیزوس
  • جک ما

و ……

در این نوشته مزایا و معایب دیجیتال مارکتینگ را مرور کردیم. فراموش نکنید که دیجیتال مارکتینگ، کم کم به یکی از اولویت‌های جهان امروز تبدیل می‌شود. پیشرفت تکنولوژی و اینترنت را دست کم نگیرید.

اسماعیل احمدی میرقائد

اسماعیل احمدی میرقائد

علاقه زیادم به دیجیتال مارکتینگ باعث شد تا کلینیک توسعه کسب و کار آرتمن وب را راه اندازی کنم. به نوشتن هم علاقه زیادی دارم و سعی می کنم با مقالاتی که منتشر می کنم نیازتون رو برطرف کنم. تمام محتویات سایت از تجربیات شخصی خودم هست و هدف اصلیم انتقال آن ها به شماست.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مقالات مرتبط

انتخاب قالب فروشگاهی بخش کوچکی از رویکرد تمرکز بر SEO است، اما مکان خوبی برای شروع است. در اینجا 10...
19 آبان, 1400
در این راهنما، در مورد اینکه قالب های وردپرس چه هستند و چگونه می‌توانید از آنها برای سایت خود استفاده...
15 آبان, 1400
تقویم محتوایی چیست؟ تقویم محتوا (که به عنوان «تقویم تحریریه» هم شناخته می‌شود) یک برنامه زمان‌بندی مکتوب از زمان و...
12 آبان, 1400

درخواست طراحی سایت

فرم مشاوره رایگان طراحی سایت و اعلام هزینه

نوع سایت مورد نظر خود را انتخاب کنید