فرصت عملی کردن ایده هاتون رو از دست ندین !

فرصت عملی کردن ایده هاتون رو از دست ندین !

بدون وقت کشی ایده های خودتان راعملی کنید، وگرنه… ! شاید در شبانه روز ایده‌های زیادی به ذهنتون برسه اما اصلا به اونها هیچ توجهی نکنید و اهمیتی به فکرها و ایده‌هایی که به ذهن شما میرسه نداشته باشید غافل از اینکه خیلی اوقات بسیاری از کسب و کارهای بزرگ و اختراعات مهم تاریخ از […]

فهرست مطالب

بدون وقت کشی ایده های خودتان راعملی کنید، وگرنه… !

شاید در شبانه روز ایده‌های زیادی به ذهنتون برسه اما اصلا به اونها هیچ توجهی نکنید و اهمیتی به فکرها و ایده‌هایی که به ذهن شما میرسه نداشته باشید غافل از اینکه خیلی اوقات بسیاری از کسب و کارهای بزرگ و اختراعات مهم تاریخ از همین ایده های به ظاهر ساده به وجود اومدن که در زمان هایی به ذهن افراد رسیدند.

ایده ها میتونه هر جایی به ذهن شما بیاد در هنگام خواب، در اول صبح وقتی بیدار میشید و حتی در حمام! شاید همون ایده ای که زمانی به ذهن شما رسید و فراموشش کردید و به اون اعتنایی نکردید رو اگر دنبال میکردید الان همون ایده تبدیل به یک کسب و کار بزرگ و میلیونی میشد یا چیز مهم و ارزشمندی به وجود میومد.

به هر حال ایده های شما ارزشمند هستند منظورم این نیست که هر ایده ای به ذهن شما میرسه خوبه بلکه منظورم اینه که شاید ایده یا همون پاسخی که به ذهن شما میرسه در جواب چیزی بوده که مدتها بود دنبالش بودید و یا دعا میکردید که اتفاق خوبی در زندگی شما بیوفته یا ایده‎ای داشته باشید و بتونید کسب و کار پرسودی راه اندازی کنید و حالا جوابش به روشی به ذهن شما رسیده پس باید به افکار این‌چنینی، بها بدید و برای اونها ارزش قائل بشید.

فرصت عملی کردن ایده هاتون رو از دست ندین !

خب اگر ایده های خودمون رو زود اجرای نکنیم چی میشه!؟

خیلی مفید …اگر شما پیگیر ایده های خودتون نباشید حتما شخص دیگری این کار رو انجام میده و بعدا شاید فقط حسرتش برای شما بمونه!

چگونه در اینترنت خدمات یا محصولی را بفروشیم؟

حالا وقتی ایده ای داشتیم چه کاری باید انجام بدیم؟

۱-یادادشت کردن ایده خود

حداقل کاری که باید انجام بدید اینه که یک دفتر کوچک دم دست خودتون داشته باشید یا یک فایل و فولدر در کامپیوتر خودتون ایجاد کنید یا اینکه در برنامه‌های یادداشت گوشی‌های هوشمند خودتون یا هر روش دیگری که باهاش راحت‌تر هستید، به محض اینکه ایده ای به ذهن شما رسید حتی اگر زیاد هم خوب نباشه فورا اون رو یادداشت کنید (این حداقل کاریه که باید برای ایده خودتون انجام بدید) چون ذهن ما در شبانه روز بمب‌ باران اطلاعات میشه و اونقدر ورودی ها به ذهن ما زیاده که اگر ایده‌های خودمون رو یادداشت نکنیم بعد از یه مدتی احتمالا اونها رو فراموش میکنیم، یعنی حتی اگر شخص دیگری هم ایده شما رو عملی نکنه باز هم برای اینکه ایده ها رو از یاد نبرید باید اونها رو یادداشت کنید، و خاصیت دیگر یادداشت کردن ایده ها اینه که وقتی مثلا در هر صفحه یا فایل یک ایده رو یادداشت میکنید، میتونید اونهارو با هم مقایسه کنید و ببینید که کدوم یکی از اونها بهتر هست و بعدا بهترینش رو اجرا میکنید.

فرصت عملی کردن ایده هاتون رو از دست ندین !

۲-ایده‌ها را بی‌ارزش تلقی نکنید

بسیاری از اوقات افراد ایده‌هایشان را قبل از اینکه مکتوب کنند و به‌صورت جدی موردبررسی قرار داده و به اجرا دربیاورند، در مراحل اول مورد قضاوت قرار داده و از مدار بررسی و اجرا خارج می‌کنند.

سعی کنید به ایده‌ها فرصت دیده شدن، ثبت شدن، بررسی، ارائه و اجرا بدهید. ایده باید این فرصت را پیدا کند که خود را نشان دهد در غیراینصورت بسیاری از ایده‌های ناب و عالی در همان مراحل ابتدایی نابود خواهند شد.

چهار روش مؤثر در تحول کسب وکار

۳-زیاد فکر نکنید

فکر کردن و سنجش شرایط قبل از هر کاری لازم و ضروری‌ست ولی وقتی‌که فکر کردن از یک حدی بیشتر شود، خود مانعی بر سر راه اجرای ایده‌ها خواهد شد.

بسیاری از ایده‌ها در همان مرحله تفکر و سبک و سنگین کردن، متوقف می‌شوند و به جایی نمی‌رسند. سنجش اجمالی شرایط و مشکلات و یافتن راه‌حل‌های کلی برای غلبه بر آن‌ها لازم است ولی تحت هر شرایطی ایده باید اجرایی شود و در فرایند اجرا موانع و مشکلات اصلی و مهم به‌مرور حل شوند.

اگر بیش‌ازحد بر روی ایده‌ای فکر شود، آن ایده به‌مرور نابود می‌شود. بنابراین باید در اولین فرصت ممکن دست به اقدام زد و ایده را به مرحله اجرا درآورد.

۴-چندین ایده را باهم اجرا کنید

خیلی از افراد وقتی‌که شروع به اجرای یک ایده می‌کنند، هر ایده دیگری که در حین اجرا به ذهنشان برسد، به آن بی‌توجه بوده و تمام فکر و ذهن خود را بر همان یک ایده‌ای که در حال اجرا دارند، متمرکز می‌کنند.

این کار باعث می‌شود که زندگی و کارهای روزمره برای ما تکراری، یکنواخت و خسته‌کننده شوند و به‌احتمال‌زیاد بعد از مدتی از شرایط خسته و ملول شویم.

با توجه به این موضوع بهتر است چند ایده را در کنار هم در حال اجرا داشته باشیم تا بتوانیم روزهایمان را با فعالیت‌های متنوع سپری کنیم.

توضیح نامربوط: این مشکل در مورد مطالعه و کتاب‌خوانی هم وجود دارد. بسیاری از افراد خود را محدود به مطالعه یک کتاب می‌کنند و تا زمانی که کتابی را به اتمام نرسانند، کتاب دیگری را دست نمی‌گیرند و مطالعه نمی‌کنند. این کار باعث می‌شود ذهن خسته شود و از تنوع بی‌بهره باشد. درحالی‌که ترجیح من این است که کتاب‌هایی با موضوعات مختلف را در سبد مطالعاتی خودمان داشته باشیم تا ذهن احساس خستگی و یکنواختی نکند. علاوه بر این، داشتن سبد مطالعاتی متنوع باعث داشتن ذهنی خلاق و یافتن ایده‌های ناب خواهد شد.

در هر صورت اگر ایده‌ای به ذهن شما رسید که فکر میکنید ایده مناسبی هست و بعد از بررسی و سنجش بازار، اگر اصول راه اندازی یک کسب و کار اینترنتی رو هم تا حدودی میدونید بهتره که سریعا اون رو اجرا کنید، این تکنیک ساده و کاربردی که توضیح دادم نه تنها در ایجاد کسب و کار اینترنتی بلکه در تمام زندگی به کار شما میاد و میتونید ازش استفاده کنید. تا شخص دیگری اون کارو انجام نداده شما زودتر دست به کار بشید و انجامش بدید، چون واقعا تحملش سخته که ببینیم کسی در کاری موفق شده که روزی ما میخواستیم اون کار رو انجام بدیم و میتونستیم انجامش بدیم اما این دستو اون دست کردیم و انجامش ندادیم و …

فرصت عملی کردن ایده هاتون رو از دست ندین !

و کلام آخر:

اصلا مهم نیست که در کاری اول باشید یا دهم، اصلا مهم نیست که اولین کسی باشید که ایده های خودتون رو عملی میکنید یا اینکه قبل از شما افراد دیگری هم این کارهارو انجام داده باشند، شاید شما اولین نباشید اما بتونید بهترین باشید! شاید بهترین نباشید و اولین هم نباشید اما شما هم خوب باشید و طرفداران مخصوص به خودتون رو داشته باشید! شاید اولین باشید و اصلا خوب عمل نکنید پس اولین بودن هیچ ارزشی نداره مهم اینه که خوب باشید، همین. با هر چی که دارید شروع کنید و در مسیر کم کم خودتون و کسب و کار خودتون رو کامل تر کنید.

قصد من از این مقاله این بود که یک انرژی برای حرکت سریعتر به شما بدم و یادآور بشم که باید به ندای قلب خودتون و الهامات خودتون گوش بدید و از اونها پیروی کنید، باید از زمان و موقعیت های خودتون استفاده کنید و اگر مصمم هستید که کاری رو انجام بدید پس سریع انجامش بدید و زیاد هم درگیر آنالیز و بررسی و این حرف ها نشید و زیاد هم گیر نکنید! همچنین حتما ایده های خودتون رو یادداشت کنید، اگر این کارو انجام بدید بعدها متوجه میشید که این تکنیک ساده برای شما بسیار موثر و مفید خواهد بود.

۱۰ نشانه ای که باید به عنوان رهبر کسب و کار بدانید!

اسماعیل احمدی میرقائد

اسماعیل احمدی میرقائد

علاقه زیادم به دیجیتال مارکتینگ باعث شد تا کلینیک توسعه کسب و کار آرتمن وب را راه اندازی کنم. به نوشتن هم علاقه زیادی دارم و سعی می کنم با مقالاتی که منتشر می کنم نیازتون رو برطرف کنم. تمام محتویات سایت از تجربیات شخصی خودم هست و هدف اصلیم انتقال آن ها به شماست.

یک پاسخ

  1. سلام. از چند خط آخر پستتون استفاده کردم. واقعیت اینه منم مثل تمام آدما ایده ای دارم که چندسالی برای اجرا شدنش زمان میخوام و ناگهان همین یکماه پیش یکی دیگه عملیش کرد و تاریخ ساز شد… واقعا برای اولین بار از حسادت مردم :/ که چرااااااااا؟چرااااااااااا عقب افتادم… چرا دیگه اگرم اجرا کنم برچسب تکراری و از فلانی الگو گرفته بهم خواهد خورد در صورتی که منم اون ایده رو داشتم فقط اون زودتر از من تونسته بوده اجرا کنه… از این برچسبها ترسیدم و به شدت افسرده شدم و قیدش رو زدم… ولی واقعا نمیخوام اینطوری بمونم. من خیلی ساکت و بدون هیچگونه خودنمایی هستم که هیچوقت درونیاتمو بروز نمیدم و وقتی یه نتیجه کوچولو حاصل ازشو نشون میدم همش با تعجب و رفتارهای پرسشگر دیگران مواجه میشم که مگه تو هم فلان؟ :/ یا تو هم فلانی شدی؟ یا چرا مخفی میکردی تا حالا! چرا دنیا فکر میکنه اگه شلوغکاری نمیکنی و خودتی و برات مهم نیست چند نفر دیگه هم فلان طورن یعنی تکراری هستی یا تقلید کاری یا پنهان کار؟ این رفتارها باعث میشه از اینکه اولین و بهترین نباشم بترسم… چون خودم برام مهم نبود اما بازخوردهایی این چنین که میبینم ناامید و افسرده میشم…

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مقالات مرتبط

انتخاب قالب فروشگاهی بخش کوچکی از رویکرد تمرکز بر SEO است، اما مکان خوبی برای شروع است. در اینجا 10...
19 آبان, 1400
در این راهنما، در مورد اینکه قالب های وردپرس چه هستند و چگونه می‌توانید از آنها برای سایت خود استفاده...
15 آبان, 1400
تقویم محتوایی چیست؟ تقویم محتوا (که به عنوان «تقویم تحریریه» هم شناخته می‌شود) یک برنامه زمان‌بندی مکتوب از زمان و...
12 آبان, 1400

درخواست طراحی سایت

فرم مشاوره رایگان طراحی سایت و اعلام هزینه

نوع سایت مورد نظر خود را انتخاب کنید