پست مهمان

پست مهمان

تعریف پست مهمان: پست مهمان (guest posting) به این صورت است که در آن یک سایت یا وبلاگ به عنوان میزبان متن یک وب سایت دیگر را در سایت خود قرار می دهد . به این صورت دو سایت با یکدیگر تبادل لینک انجام می دهند .پست مهمان علاوه بر افزایش رتبه وب سایت ها […]

فهرست مطالب

تعریف پست مهمان:

پست مهمان (guest posting) به این صورت است که در آن یک سایت یا وبلاگ به عنوان میزبان متن یک وب سایت دیگر را در سایت خود قرار می دهد . به این صورت دو سایت با یکدیگر تبادل لینک انجام می دهند .پست مهمان علاوه بر افزایش رتبه وب سایت ها باعث شناخته شدن نویسنده متن نیز می شود . همچنین کمک می کند تا مطالب وب سایت شما از یکنواخت بودن فاصله بگیرد و باعث گیرایی مخاطب شود .

پست مهمان

کاربرد و اهمیت پست مهمان در سئو :

اهمیت تاثیر بک لینک ها در سئو سایت بسیار زیاد است . شما با استفاده از پست مهمان می توانید لینک خود را در سایت های معتبر قرار دهید و بک لینک بگیرید .قرار دادن لینک سایت شما در وب سایت های معتبر و پر بازدید باعث افزایش مخاطب می شود . همچنین وقتی شما لینک سایت خود را در سایت هایی با اعتبار بالا قرار می دهید باعث می شود مخاطب به سایت شما اعتماد بیش تری پیدا کند و  به وب سایت شما مراجعه نماید به این صورت شما بازدید وب سایت خود را بالا می برید.

نکات مهم در هنگام نوشتن پست مهمان :

قبل از شروع کار ابتدا هدف خود را از پست مهمان مشخص کنید . این اهداف می تواند افزایش رتبه وب سایت ، افزایش مخاطب و بازدید و همچنین ارتباط قوی تر شما با متخصصین حوزه فعالیت شما باشد . مشخص کردن هدف می تواند ایده های خوبی در اختیار شما قرار دهد . بعد از مشخص شدن هدف باید نکات مهمی را هنگام نوشتن پست مهمان رعایت کنید که در زیر به برخی از آن ها اشاره می کنیم :

پست مهمان

پست مهمان را در سایت های پربازدید قرار بدهید :

پست مهمان را درسایت هایی که بازدید بالایی دارند قرار دهید . تعداد بازدید این سایت ها حتما باید از تعداد بازدید وب سایت خودتان بیشتر باشد. اگر تعداد بازدید سایت میزبان از سایت خود شما کم تر باشد قراردادن پست در وب سایت خودتان بهتر است . البته به این نکته هم توجه داشته باشید که وب سایت ها هرچه قدر تعداد بازدیدشان بالاتر باشد در گرفتن پست مهمان سخت گیری بیش تری می کنند و کیفیت اهمیت بیشتری پیدا میکند .

محتوایی که سریع به اشتراک گذاشته می‌شود

آشنایی با محتوای وب سایت میزبان :

آشنایی با محتوای تولیدی وب سایت اهمیت بسیار بالایی دارد . شما از این طریق می توانید بفهمید محتوا برای چه کسانی تولید می شود ، کاربران وب سایت میزبان چه کسانی هستند و لحن مقالات آن ها به چه صورت است . داشتن این اطلاعات به شما کمک می کند که محتوای خود را به بهترین شکل ممکن تولید کنید .

بروزرسانی سایت میزبان را بررسی کنید :

توجه کنید پست شما تا چه مدت زمانی در صفحه اول سایت میزبان خواهد بود . هرچه زمان بیشتری در صفحه اول باشد تاثیر آن هم بالا تر می رود و همچنین قبل از نوشتن یک پست ببیند موضوع پست شما قبلا در سایت میزبان نوشته شده است یا نه .

محتوای پست مهمان :

شما در پست مهمان این هدف را دارید که کسب و کار خودتان را معرفی کنید . در این پست سعی کنید تعداد لینک زیادی قرار ندهید .

در استفاده از پست مهمان زیاده روی نکنید :

بک لینک ها باید از منابع مختلف باشند . اگر تمام بک لینک ها را از پست مهمان بگیرید گوگل این موضوع ر ا متوجه می شود و شما را جریمه خواهد کرد . در هنگام استفاده از پست های مهمان حتما اعتبار سایت میزبان را در نظر بگیرید .

بررسی پست های مهمان دیگر :

عمکلرد پست های مهمان دیگر را بررسی کنید . آیا این پست ها در شبکه های اجتماعی به اشتراک گذاشته  می شود یا خیر ؟ آیا این پست ها باعث افزایش ترافیک وب سایت و مخاطب سایت می شود یا خیر . اگر پست مهمان باعث افزایش مخاطب سایت میزبان شود اما در سایت شما تاثیری نداشته باشد برای شما خوب نیست.

به یک فرد شناخته شده برای سایت میزبان تبدیل شوید :

قبل از این که بخواهید پست خود را در سایت میزبان قرار دهید سعی کنید برای آن شناخته شده باشید . شما می توانید با گذاشتن کامنت در پست های دیگر ، ساخت اکانت کاربری در سایت میزبان ، اشتراک پست های آن در شبکه های اجتماعی خود را  با سایت میزبان آشنا کنید . این شناخته شدن باعث می شود هنگام درخواست شما از آن ها شما را سریع تر  بپذیرند.

زمان مناسب برای نوشتن پست را مشخص کنید :

شما هیچ موقع نمی توانید زمان طلایی برای قرار دادن پست میزبان را مشخص کنید اما یک سری از زمان ها به شما کمک می کند . مثلا زمانی که سایت میزبان کسب و کار شما را در یکی از پست هاب خود قرار می دهد ، زمانی که سایت شما را در شبکه های اجتماعی قرار می هد ، زمانی که سایت میزبان درخواست می دهد تا پست خود را آن سایت قرار دهید. این ها زمان های مناسبی برای گذاشتن پست مهمان است .

این ها بخشی از نکاتی هستند که در هنگام استفاده از پست مهمان باید در نظر داشته باشید و آن ها را مورد بررسی قرار دهید .

چگونه برای وب سایت خود پست مهمان بپذیریم ؟

از آن جایی که وبلاک نویسان قصد دارند برای جذب مخاطب محتوای باکیفیت بنویسند پس قرار دادن پست مهمان  در وب سایت دیگر یک معادله برد برد است . برای قرار دادن پست میهمان در سایت خود در انتهای مقاله کادر  Auther Box قرار دهید تا مهمان بتواند نام ، عکس ، مشخصات و لینک وب سایت خود را در آن قراردهد.

۱۵ نکته طلایی برای محبوبیت در فضای مجازی

تفاوت پست مهمان و چند نویسنده داشتن :

برخی از وب سایت ها ممکن است چند نویسنده برای مقالات خود داشته باشند . مثلا در وب سایت رایسان مقالات سئو توسط یک نفر و مقالات طراحی سایت و طراحی اپلیکیشن توسط فرد دیگری نوشته می شود . اما تمام این افراد طبق یک چارچوب مشخص متن خود را می نویسند و عکس و لینک در وب سایت قرار می دهند. پس چند نویسنده داشتن با پست مهمان تفاوت دارد .

پست مهمان

پست مهمان می تواند موچب افزایش رضایت کاربر و همچنین افزایش تعداد مخاطب و بازدید سایت شما بشود . اما در حال حاضر پست مهمان می تواند برای سایت شما تاثیر منفی هم داشته باشد اگر شما از پست مهمان برای تبلیغ برند استفاده کرده باشید خوب است در غیر اینصورت خیر . امروزه این روش به یک تاکتیک اسپم تبدیل شده است و گوگل به دنبال آن است تا مجموعه ای از استاندارها را برای نوشتن و اضافه کردن پست مهمان ارائه دهد تا افراد از آن استفاده کنند .

اسماعیل احمدی میرقائد

اسماعیل احمدی میرقائد

علاقه زیادم به دیجیتال مارکتینگ باعث شد تا کلینیک توسعه کسب و کار آرتمن وب را راه اندازی کنم. به نوشتن هم علاقه زیادی دارم و سعی می کنم با مقالاتی که منتشر می کنم نیازتون رو برطرف کنم. تمام محتویات سایت از تجربیات شخصی خودم هست و هدف اصلیم انتقال آن ها به شماست.

یک پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مقالات مرتبط

انتخاب قالب فروشگاهی بخش کوچکی از رویکرد تمرکز بر SEO است، اما مکان خوبی برای شروع است. در اینجا 10...
19 آبان, 1400
در این راهنما، در مورد اینکه قالب های وردپرس چه هستند و چگونه می‌توانید از آنها برای سایت خود استفاده...
15 آبان, 1400
تقویم محتوایی چیست؟ تقویم محتوا (که به عنوان «تقویم تحریریه» هم شناخته می‌شود) یک برنامه زمان‌بندی مکتوب از زمان و...
12 آبان, 1400

درخواست طراحی سایت

فرم مشاوره رایگان طراحی سایت و اعلام هزینه

نوع سایت مورد نظر خود را انتخاب کنید