چگونه در اینترنت خدمات یا محصولی را بفروشیم؟

چگونه در اینترنت خدمات یا محصولی را بفروشیم؟

پیشگفتار: یک اصل مهم و کلاسیک در فروشندگی اینه که شما باید چیزی رو بفروشید که به اون علاقه دارید و میتونید ساعت ها با اشتیاق زیاد درباره محصول و خدمات خودتون صحبت کنید و توضیح بدید، یک فروشنده حرفه ای به خوبی میدونه میخواد چی بفروشه؟ چرا بفروشه؟ و چگونه بفروشه؟ خوب از این تعریف […]

فهرست مطالب

پیشگفتار:

یک اصل مهم و کلاسیک در فروشندگی اینه که شما باید چیزی رو بفروشید که به اون علاقه دارید و میتونید ساعت ها با اشتیاق زیاد درباره محصول و خدمات خودتون صحبت کنید و توضیح بدید، یک فروشنده حرفه ای به خوبی میدونه میخواد چی بفروشه؟ چرا بفروشه؟ و چگونه بفروشه؟ خوب از این تعریف کلی که بگذریم بریم سراغ کسب و کار اینترنتی خودمون.

چگونه در اینترنت خدمات یا محصولی را بفروشیم؟

بهترین کار اینه که بگردید دنبال اینکه ببینید چه مشکلی برای مردم وجود داره، چه کاری هست که می‌تونید انجام بدید و زندگی دیگران رو بهتر کنید، چه مشکلی هست که اونها دنبالش هستن و شما می‌تونید پاسخی برای اون مشکل یا راه حل یا محصولی در جهت رفع مشکل اونها یا کمک به اونها تولید کنید.مثلا سایت دیجی کالا چیکار کرد که به چنین موفقیت بزرگی رسید؟ سایت دیجی کالا یک مشکل رو برطرف کرد، مردم وقتی می‌خواستن محصول دیجیتالی ای رو خریداری کنند دوست داشتن از مشخصات اون محصول و نحوه عملکرد اون محصول آگاهی داشته باشند و اون رو از طریق اینترنت خریداری کنند، در اون زمان سایت های زیادی برای خرید محصولات دیجیتال از طریق اینترنت موجود نبود یا اینکه اگر سایتی موجود بود توضیحات خوبی درباره محصولات خودشون ارائه نمیدادن، امکان مقایسه اون محصولات وجود نداشت یا امکان نقد و بررسی توسط کاربران وجود نداشت، دیجی کالا این خدمات و بسیاری از خدمات خیلی خوب دیگر رو به همراه محصولات خودش به مردم ارائه کرد. یک مشکل رو رفع کرد و به کسب و کاری تبدیل شده که فروش روزانه اون حدود ۱ میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان هست! و الان تبدیل به بزرگترین فروشگاه اینترنتی ایران شده، حالا بسیاری از محصولات دیگر مثل آلات موسیقی و لوازم ورزشی، صنایع دستی و … هم در فروشگاه خودش ارائه میکنه و این فروشگاه هر روز در حال بزرگتر شدن هست و اشتغال زیادی هم برای مردم ایجاد کرده. شاید اصلا شما کاری به کار اینجور ایده ها و چنین کسب و کارهایی نداشته نباشید!

چگونه در اینترنت خدمات یا محصولی را بفروشیم؟

شاید بخواید شعبه ۲ فروشگاه خودتون رو به صورت اینترنتی ایجاد کنید یعنی شما مغازه یا فروشگاهی در مکان زندگی خودتون دارید و حالا میخواید برای کسب و کار فیزیکی خودتون، یک کسب و کار اینترنتی هم ایجاد کنید و درآمد دومی داشته باشید و محصولاتی که در مغازه خودتون موجود دارید رو به صورت اینترنتی هم به فروش برسونید یعنی یک فروشگاه اینترنتی ایجاد کنید و درآمد خودتون رو افزایش بدید.

شاید شما یک دانشجوی رشته زبان هستید و می‌خواهید سایتی در جهت آموزش زبان انگلیسی و همچنین ترجمه متون انگلیسی راه اندازی کنید، یعنی هم از طریق دریافت سفارش ترجمه به صورت اینترنتی درآمد کسب کنید و هم از طریق آموزش زبان انگلیسی در سایت خودتون.

یا شاید شما مهارت خوبی در برنامه نویسی یا کار با نرم افزارهای گرافیکی مانند فتوشاپ دارید، خوب افراد زیادی هستند که دوست دارند این نرم افزارها و مهارت هارو یاد بگیرند، شما هم میتونید سایتی در این زمینه راه اندازی کنید، در سایت به دیگران آموزش بدید و هم از طریق دریافت سفارشات از اونها پول دریافت کنید. چون خیلی ها یا وقتش رو ندارند یا حوصله اش رو ندارند، در نتیجه نمیخوان یاد بگیرن و خودشون کار رو انجام بدن، در اون صورت به شما پول پرداخت میکنند تا شما برای اونها اون کار رو انجام بدید یا اون پروژه رو به انجام برسونید.

حالا فرض میکنیم که شما اون دانشجوی رشته زبان هستید و میخواید سایت خودتون رو راه اندازی کنید. محصولات شما چی میتونه باشه؟ خدمات شما چی میتونه باشه؟ باید به چه صورتی باشه و باید به چه صورتی محصولات و خدمات رو به دست مشتریانتون برسونید؟ آیا میدونستید بسیاری از سایت های آموزشی در ایران به درآمدهای ماهیانه بالای ۱۰ میلیون تومان و بیشتر از اون هم رسیدند؟ آیا میدونستید یکی از پرسودترین روش های کسب درآمد از طریق اینترنت فروش اطلاعات به دیگران هست؟ افراد بسیار زیادی به دنبال اطلاعات و دانش شما هستند و افراد بسیار زیادی هم از طریق آموزش دادن به دیگران در سایت خودشون به درآمدهای پایدار و قانونی ای رسیدند و شما هم میتونید به چنین درآمدهایی برسید.

چگونه در اینترنت خدمات یا محصولی را بفروشیم؟

تصور میکنیم شما تصمیم خودتون رو گرفتید و سایت خودتون رو هم راه اندازی کردید حالا باید چطور اطلاعات رو به فروش برسونید؟ برای این کار باید اطلاعات خودتون رو طبقه بندی کنید و اون رو در قالب محصولات مختلف به بازدیدکنندگان سایت ارائه کنید. میتونید محصولات رو به صورت فیزیکی بفروشید (فیلم ها و فایل های آموزشی رو در DVD با لیبل چاپی و بسته بندی زیبا که هزینه بسیار پایینی داره یعنی زیر ۵ هزار تومان ذخیره کنید و بعد از ثبت سفارش توسط خریدار و دریافت پول، اون رو برای خریدار و مشتریان از طریق شرکت پست ارسال کنید.

اگر یک محصول داشته باشید که قیمتش ۴۵ هزار تومان باشه یعنی در هر فروش ۴۰ هزار تومان سود فروش شماست و اگر ۵۰۰ نسخه از این محصول رو به فروش برسونید، یعنی شما ۲۰ میلیون تومان سود کردید) همچنین میتونید محصولات خودتون رو در قالب کالای مجازی و به صورت دانلودی بفروشید (یعنی بلافاصله پس از پرداخت مبلغ به صورت اینترنتی توسط خریدار، لینک های دانلود برای اونها ظاهر میشه و فورا میتونن محصول خودشون رو دانلود کنند و در این صورت کار شما خیلی راحت تر میشه و نیازی به آماده سازی، بسته بندی و ارسال نیستش و همه چیز اتوماتیک انجام میشه، حتی وقتی خواب هستید، و احتمالا مشتریان شما هم بسیار راضی تر خواهند بود چون سریعا محصول خریداری شده رو دریافت میکنند) میتونید در سایت بخش اعضای ویژه یا (VIP) داشته باشید، میتونید خدمات دیگری مثل دریافت سفارش ترجمه داشته باشید و با کمی خلاقیت، روش های دیگری هم برای کسب درآمد از سایت بکار ببرید.

این مثال ها برای هر زمینه دیگری هم صادق هست. بسیاری از زمینه های پرسود و عالی وجود داره که هنوز افراد زیادی وارد اون حوزه نشدن و بسیاری از زمینه ها وجود داره که جای کار بسیار داره و هنوز تا حد خیلی زیادی اشباع نشده و میتونید وارد این حوزه ها بشید و سود خوبی هم داشته باشید. کسب و کارهای موفق زیادی در دنیا وجود داره که هنوز نمونه ایرانی اون موجود نیست، میشه از کسب و کارهای خارجی الهام گرفت و نمونه ایرانی اون رو به راه انداخت. سایت های تخفیف گروهی مانند تخفیفان و نت برگ هم از این دست سایت ها هستند که از نمونه های موفق خارجی الهام گرفتند و شما هم میتونید همین کار رو انجام بدید. لطفا نظرات خودتان را در پایین پست ها بنویسید تا دیگر دوستان هم از تجربیات شما، پرسش هایی که مطرح می‌کنید و پاسخ هایی که داده میشه استفاده کنند.

اسماعیل احمدی میرقائد

اسماعیل احمدی میرقائد

علاقه زیادم به دیجیتال مارکتینگ باعث شد تا کلینیک توسعه کسب و کار آرتمن وب را راه اندازی کنم. به نوشتن هم علاقه زیادی دارم و سعی می کنم با مقالاتی که منتشر می کنم نیازتون رو برطرف کنم. تمام محتویات سایت از تجربیات شخصی خودم هست و هدف اصلیم انتقال آن ها به شماست.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مقالات مرتبط

انتخاب قالب فروشگاهی بخش کوچکی از رویکرد تمرکز بر SEO است، اما مکان خوبی برای شروع است. در اینجا 10...
19 آبان, 1400
در این راهنما، در مورد اینکه قالب های وردپرس چه هستند و چگونه می‌توانید از آنها برای سایت خود استفاده...
15 آبان, 1400
تقویم محتوایی چیست؟ تقویم محتوا (که به عنوان «تقویم تحریریه» هم شناخته می‌شود) یک برنامه زمان‌بندی مکتوب از زمان و...
12 آبان, 1400

درخواست طراحی سایت

فرم مشاوره رایگان طراحی سایت و اعلام هزینه

نوع سایت مورد نظر خود را انتخاب کنید