چرا گوگل سایت ما را جریمه می کند؟

چرا گوگل سایت ما را جریمه می کند؟

یکی از بدترین حالتی که ممکن است برای یک سایت اتفاق بیفتد جریمه شدن سایت توسط گوگل است. اکثر بازدیدهای سایت توسط کاربران از طریق موتور جستجوی گوگل صورت می گیرد و اگر گوگل سایت ما را جریمه کند، بازدید سایت به شدت افت خواهد کرد. گوگل بزرگترین موتور جستجوی دنیاست که سعی می کند […]

فهرست مطالب

یکی از بدترین حالتی که ممکن است برای یک سایت اتفاق بیفتد جریمه شدن سایت توسط گوگل است. اکثر بازدیدهای سایت توسط کاربران از طریق موتور جستجوی گوگل صورت می گیرد و اگر گوگل سایت ما را جریمه کند، بازدید سایت به شدت افت خواهد کرد.

گوگل بزرگترین موتور جستجوی دنیاست که سعی می کند مدام، هوش مصنوعی جستجوی خود را بروز کند تا بتواند نتیجه بهینه تری به کاربر نهایی نمایش دهد.درواقع ، هدف اصلی گوگل این است که سایت های زرد و سایت هایی که برای کاربر خیلی مفید نیستند را از نتایج حذف کرده و یا به رتبه های پایین تر تنزل دهد.

چرا گوگل سایت ما را جریمه می کند؟

فکر می کنید که چرا و چه دلایلی باعث میشه که گوگل یک سایت را جریمه کند؟! میشه گفت، گوگل دارای قوانین و الگوهای تقریبا مشخصی است که وبمستر یا مدیر سایت باید آن ها را رعایت کند. اگر شما با این اصول آشنا باشید و تمامی آن ها را رعایت کنید، نیازی به نگرانی در مورد جریمه شدن سایت خود نخواهید داشت.

ما مهم ترین دلایل جریمه شدن سایت توسط گوگل را در این مقاله برای شما توضیح می دهیم،حتما این مقاله را تا انتها دنبال کنید.

 

چگونه از جریمه شدن سایت توسط گوگل مطمئن شویم؟

اول باید مطمئن شویم سایت ما توسط گوگل جریمه شده است. یکی از ساده ترین روش ها، مقایسه تعداد ورودی گوگل است. به طور مثال اگر سایت شما تا هفته گذشته به طور متوسط روزانه ۱۰ هزار ورودی گوگل داشت و حالا متوجه شده اید که این تعداد ورودی به زیر هزار ورودی رسیده است، به احتمال زیاد سایت شما توسط گوگل جریمه شده است.

البته گاهی نیز ممکن است موتور جستجوی گوگل، الگوریتم جدیدی را معرفی کرده است که بر رتبه بندی سایت ها تاثیر گذاشته است. اما در اکثر مواقع کاهش ناگهانی ورودی به علت جریمه توسط گوگل است.

 

انتخاب صحیح کلمات کلیدی در وب سایت

 

جریمه شدن سایت توسط گوگل به چه دلایلی اتفاق میفتد؟

جریمه شدن سایت توسط گوگل دلایل مختلفی دارد که هر کدام به تنهایی می تواند باعث جریمه شود. اصولا روش هایی که به نام سئو کلاه سیاه معروف است، باعث جریمه شدن سایت می شود. روش های کلاه سیاه سئو شامل روش هایی است که برای کسب رتبه های بالاتر سایت در موتور جستجوی گوگل به کار برده می شود. اگر گوگل این اقدامات را شناسایی کند، به سرعت سایت شما را جریمه خواهد کرد.

در ادامه به مهمترین روش های سئوی کلاه سیاه می پردازیم ، همچنین برای دانستن بیشتر در این باره بر روی لینک قرار داده شده کلیک کنید :http://185.120.220.76/~artmanwe/define-a-white-hat-and-black-hat-seo

چرا گوگل سایت ما را جریمه می کند؟

۱- خرید بیش از حد بک لینک

داشتن بک لینک زیاد، به سایت اعتبار می دهد و نشان می دهد سایت از محبوبیت بالایی برخوردار است. در گذشته اگر سایتی تعداد زیادی بک لینک داشت، به سرعت نزد گوگل محبوب شده و به رتبه های بالای این موتور جستجو دست پیدا می کرد. اما گوگل با معرفی الگوریتم پنگوئن، انقلابی در خرید و فروش بک لینک به وجود آورد و باعث شد تا بسیاری از سایت ها برای همیشه از نتایج گوگل حذف شوند.

اگر چه هنوز این الگوریتم به صورت کامل توانایی شناسایی بک لینک طبیعی و بک لینک خریداری شده را ندارد، اما با درصد بالایی قادر به شناسایی انواع بک لینک است.

۲- استفاده کردن از محتواهای کپی و تکراری

گوگل به دنبال یک تجربه خوب برای کاربرانی است که از طریق این موتور جستجو به دنبال پاسخ به سوالاتشان هستند. اگر در حدود ده سال پیش، یک سایت مرجع داشتید که تمامی مطالب موجود در سایت های دیگران را کپی و در سایت خود منتشر می کردید، ممکن بود رتبه خوبی در گوگل بگیرید.
گوگل در سال ۲۰۱۱ توسط الگوریتم پاندا، مانع از سرقت ادبی و محتواهای کپی و تکراری شد و سایت هایی که مطالب تکراری وکپی داشتن را جریمه کرد.
سعی کنید مقاله های انگلیسی را ترجمه کنید و در سایت خود قراردهید، مطمئن باشید که کاربران زیاد و همچنین وفادار ازسایت شما بازدید می کنند.
اگر بتوانید محتوا را به صورت کامل بخوانید و بعد از زبان خود آن را بازنویسی کنید، می توان گفت از نظر گوگل مطلب جدیدی تولید کرده اید، اما اگر بازنویسی شما صرف تغییر کلمات باشد، در این کار شکست خواهید خورد و باید منتظر جریمه شدن سایت توسط گوگل باشید.

۳- کم ارزش بودن محتوا

در مورد تولید محتوا، علاوه بر اختصاصی بودن باید به ارزش محتوای تولیدی نیز توجه کنید. این توصیه به دو دلیل مهم است. اول این که اگر کاربر وارد سایت شما شود و با محتوای شما به پاسخ سوالی که در ذهن داشته نرسد، سایت را ترک کرده و دیگر به سایت مراجعه نمی کند. این کارباعث می شود تا محبوبیت سایت شما نزد گوگل به شدت پایین آمده و کمتر در رتبه های بالای جستجو نمایش داده شوید.
مورد دوم این که گوگل به شدت باهوش است. با الگوریتم های خاص می تواند ارزش و مفید بودن یک محتوا را تا حد زیادی حدس بزند.

در مورد تعداد کلمات یک متن نیز نظریات مختلفی وجود دارد. اما وجه اشتراک تمام این نظریات این است که تعداد کلمات یک محتوا نباید کمتر از ۳۰۰ کلمه باشد. چون از نظر گوگل، محتوایی که تعداد کلمات آن کمتر از ۳۰۰ کاراکتر باشد، نمی تواند پاسخ جامع و کاملی به سوالات کاربران بدهد.

در حال حاضر و در سال ۲۰۱۹، کارشناسان و متخصصان سئو معتقدند بهتر است سعی کنید تا محتوای تولیدی شما بیش از ۸۰۰ کلمه داشته باشد تا زودتر به صفحه اول گوگل برسید.

چرا گوگل سایت ما را جریمه می کند؟

۴ – تحریف کردن محتوای سایت و جریمه شدن سایت

یکی دیگر از روش های کلاه سیاه، روشی است که در آن به وسیله کدنویسی یا راه های دیگر، ربات های موتور جستجوی گوگل را وادار می کنند تا یک محتوای متفاوت با آن چه کاربر مشاهده می کند را ردیابی و ثبت کند.
این روش نیز بسیار مضر بوده و باعث جریمه شدن سایت توسط گوگل خواهد شد.

۵ – به کار بردن کلمات کلیدی زیاد

استفاده زیاد از کلمات کلیدی نیز باعث جریمه شدن سایت خواهد شد. کلمات کلیدی، به کلماتی گفته می شود که شما قصد دارید با آن ها در موتور جستجو دیده شوید. به طور مثال فرض کنید محتوایی در مورد روش های سئوی سایت تولید کرده اید و قصد دارید هنگامی که کاربر در گوگل کلمه سئوی سایت را جستجو کرد، به سایت و مقاله شما دست پیدا کند.

در اینجا سئوی سایت کلمه کلیدی مقاله شماست. باید سعی کنید چگالی کلمه کلیدی را در حد استاندارد حفظ کنید. کم و زیاد بودن کلمه کلیدی کاملا برای سایت شما ضرر داشته و ممکن است گوگل سایت را جریمه کند. در حال حاضر بهترین چگالی کلمات کلیدی در سایت، بین ۱٫۵ تا ۳ درصد است.
البته شما می توانید به جای استفاده از کلمه کلیدی، از کلمات مترادف آن استفاده کنید. مطمئن باشید استفاده از مترادف ها می تواند برای سایت شما بسیار مفیدتر باشد.

۶ – تبادل لینک

تبادل لینک نیز می تواند به اندازه خرید لینک برای سایت خطرناک باشد. در تبادل لینک، ما از دیگران می خواهیم تا لینک سایت ما را در وبلاگ یا سایت خود قرار داده و در عوض ما نیز به آن ها لینک بدهیم. اگر از جریمه شدن سایت خود می ترسید، بهتر است تبادل لینک را تا حد امکان فراموش کنید.

۷ – پایین بودن سرعت سایت

تجربه کاربری برای گوگل خیلی مهم است. سرعت بارگذاری پایین سایت یکی از دلایلی است که گوگل شما را جریمه کند. اگر سرعت لود سایت شما بیشتر از ۴ ثانیه است، بهتر است همین الان به فکر افزایش سرعت آن باشید تا جریمه نشوید!

 

چرا گوگل سایت ما را جریمه می کند؟

 

۸- یک دلیل دیگه وجود صفحه ۴۰۴ است

مواجه شدن با صفحه ی ۴۰۴ در پاسخ به سوال کاربر به هیچ وجه برای گوگل خوشایند نیست، پس سایت خود رابررسی کنید و صفحه های ۴۰۴ و لینک های شکسته را سریعا درست کنید.

۹ – حذف نکردن نظرات هرز (هرزنامه ها)

اگر در سایت خود از یک ضد هرزنامه قوی استفاده نکرده باشید، قطعا روزانه با ده ها نظر اسپم که توسط اسپمرهای ایرانی یا خارجی در سایت ها ارسال می شوند، مواجه خواهید شد. هر چند در این قضیه شما تقصیری ندارید، اما متاسفانه گوگل شما را جریمه خواهد کرد، چرا که به کاربران خود اهمیت نداده و هرزنامه ها را حذف نکردید.

پس بهتر است ابتدا از یک افزونه قوی ضدهرزنامه استفاده کرده و بعد از آن در صورت مشاهده هرگونه نظر اسپم، سریعا آن را حذف کنید تا دچار جریمه شدن سایت توسط گوگل نشوید.

۱۰ – ریسپانسیو نبودن سایت

امروزه اکثر کاربران، با استفاده از تلفن همراه خود وبگردی کرده و به دیگر کارهای روزمره اینترنتی می پردازند. اگر سایت شما واکنش گرا نبوده و برای مرورگرهای اسمارت فون ها بهینه نشده باشد، باید بزودی منتظر جریمه شدن سایت توسط گوگل باشید.

اسماعیل احمدی میرقائد

اسماعیل احمدی میرقائد

علاقه زیادم به دیجیتال مارکتینگ باعث شد تا کلینیک توسعه کسب و کار آرتمن وب را راه اندازی کنم. به نوشتن هم علاقه زیادی دارم و سعی می کنم با مقالاتی که منتشر می کنم نیازتون رو برطرف کنم. تمام محتویات سایت از تجربیات شخصی خودم هست و هدف اصلیم انتقال آن ها به شماست.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مقالات مرتبط

انتخاب قالب فروشگاهی بخش کوچکی از رویکرد تمرکز بر SEO است، اما مکان خوبی برای شروع است. در اینجا 10...
19 آبان, 1400
در این راهنما، در مورد اینکه قالب های وردپرس چه هستند و چگونه می‌توانید از آنها برای سایت خود استفاده...
15 آبان, 1400
تقویم محتوایی چیست؟ تقویم محتوا (که به عنوان «تقویم تحریریه» هم شناخته می‌شود) یک برنامه زمان‌بندی مکتوب از زمان و...
12 آبان, 1400

درخواست طراحی سایت

فرم مشاوره رایگان طراحی سایت و اعلام هزینه

نوع سایت مورد نظر خود را انتخاب کنید