طراحی سایت

طراحی سایت

در این نوشته در مورد طراحی سایت، مراحل آن، انواع سایت ها و انواع روش های طراحی سایت صحبت میکنیم.

فهرست مطالب

طراحی یک سایت خوب، یکی از اصول موفقیت یک کسب و کار است. به این نکته توجه داشته باشید که داشتن یک وب سایت ،با داشتن یک سایت موفق زمین تا آسمان فرق دارد . تنها داشتن یک وب سایت موفیت شما را تضمین نمی کند ؛ برای  اطلاعات بیشتر مقاله را با دقت بخوانید .

چرا سایت لازم داریم?

به این جمله توجه کنید:

بیل گیتس : اگر کسب و کار شما در اینترنت حضور ندارد، پس ب زودی از صحنه کسب و کار محو خواهید شد.

با درک این مفهوم به اهمیت  بیش از پیش وب سایت پی خواهیم برد .

قبل از هر چیزی باید هدف اصلی خود را از داشتن وب سایت مشخص کنید تا دچار سردرگمی نشوید و بتوانید کار های خود را به بهترین نحوه انجام دهید. مثلا اینکه یک فروشگاه دارید که لازم است یک شعبه ی 24 ساعته ی آنلاین هم داشته باشید. یک ایده دارید که اگر سایتتان پیشرفت کند میتوانید به درآمد زایی برسید. یا اینکه یک فری لنسر هستید که یک سایت شخصی میخواهید تا به عنوان رزومه از آن استفاده کنید؟

یک سایت خوب چه ویژگی هایی دارد؟

قابل فهم بودن ، ظاهر متناسب با زمینه فعالیت و کسب و کار ،سرعت لود بالا ، داشتن هاست و دامنه مناسب،امنیت بالا ، سئو خوب ، داشتن راه های ارتباطی  از جمله مهم ترین ویژگی های یک سایت خوب است . ما با داشتن یک وب سایت خوب میتوانیم به کسب و کارمان اعتبار بیشتری بدهیم و مشتریان بیشتری پیدا کنیم زیرا دیگر محدودیت زمانی مکانی نخواهیم داشت .

تقسیم سایت ها به سایت های دینامیک و استاتیک

سایت های ثابت (استاتیک ) امکان ایجاد تغییر دراین نوع سایت ها توسط افراد عادی  وجود ندارد و تنها توسط یک طراح حرفه ای  صورت می پذیرد پس برای شرکت هایی مناسب است که حداکثر یک یا دو بار درسال نیازمند تغییر درمحتوای آنها هستند

سایت های پویا (دینامیک): این وب سایت هیچ محدودیتی برای ایجاد ،تغییر یا حذف مطالب و و صفحات ندارد. وقتی وب سایتتان پویا یا داینامیک باشد، به سادگی میتوانید تغییرات مورد نظرتان را روی آن اعمال کنید.

“برای سفارش انواع سایت های پویا و ثابت، با ما تماس بگیرید. برای تماس مستقیم روی شماره تلفن کلیک کنید. 09393084871

طراحی سایت شامل چه وظایفی است؟

  • طراحی UI و UX: اولین مرحله ی طراحی سایت پیاده سازی طرح آن است که معمولا یک گرافیست آن را انجام میدهد.
  • طراح وب Front End Developing  کسی است که با استفاده از دانش و تخصص خود بر مباحث   HTML  CSS  javascript یک سایت را طراحی میکند و چارچوب ظاهری که کابر با آن سروکار دارد را مشخص می سازد.
  • طراح بدنه و ساختار سایت Back End Developing مربوط به کد نویسی و برنامه نویسی است که کاربر آن را مشاهده نمیکند.
طراحی سایت
طراحی سایت

برای طراحی سایت چه مراحلی طی میشود؟

طراحی سایت هم مانند هر فعالیت تخصصی دیگری، مراحلی دارد که باید طبق آنها پیش بروید تا بتوانید یک سایت خوب داشته باشید.

معرفی مشتری و دریافت نیازمندی ها از مشتری: در این مرحله شما باید با مشتری یک یا چند جلسه برگذار کنید. در این جلسه مشتری تمام امکاناتی که مد نظر دارد را به شما ارائه میدهد.  شما هم میتوانید به مشتری یک بازه ی زمانی بدهید که هر کدام از مراحل (مراحل کلی) حدودا چقدر زمان لازم دارند.

  • برنامه ریزی چارچوب کلی سایت : در این مرحله شما باید با تیم خود جلسه بگیرید و برای انجام مرحله به مرحله ی کارتان، با یکدیگر به توافق برسید.
  • طراحی گرافیک سایت: گرافیست یا تیم گرافیکی شرکت شما، در این مرحله، لازم است طراحی ظاهر سایت را انجام دهند و با نرم افزارهایی مثل adobe XD یا … به کد نویسان تیم تحویل دهند.
  • کد نویسی: کد نویس یا تیم کد نویسی باید تمام سایت را مطابق با گرافیکی که به او تحویل داده شده، کد نویسی کند.
  • نصب سیستم مدیریت محتوا CMS: در این مرحله دیگر سایت طراحی شده و لازم است سیستم مدیریت محتوا روی آن نصب شود تا بتوانید اطلاعات مخصوص مشتری را در آن جای دهید.
  • وارد کردن اطلاعات اولیه : اینجا باید یک سری اطلاعات اولیه که مشتری به شما داده است را در سایت وارد کنید. این کار باعث میشود مشتری یک دید واقعی نسبت به سایت داشته باشد.
  • تست وبسایت: تست وب سایت را هم باید خودتان انجام دهید هم مشتری. شما بر حسب تجربه و علمتان و مشتری بر حسب معیارهای خودش… یک طراح سایت و یک توسعه دهنده ی نرم افزار، با توجه به تجربه و علمی که دارد، میداند کجای یک وب سایت ممکن است مشکل داشته باشد. او میتواند قبل از اینکه سایت را به مشتری تحویل دهد، آن را تست کند تا مطمئن شود یک سایت سالم تحویل داده است.
  • آماده سازی و تحویل وبسایت: گاهی اوقات، تحویل وب سایت شامل یک یا چند جلسه آموزشی هم میشود. در این جلسات آموزشی، کار با سایت به کاربر آموزش داده میشود.
  • پشتیبانی: معمولا طراحی سایت شامل یک دوره ی پشتیبانی 6 ماهه یا یک ساله هم میشود. در این مدت، هر مشکل یا سوالی برای مشتری یا مدیر سایت پیش بیاید، طراح سایت به آن پاسخ میدهد.

 آرتمن وب، چه وبسایت هایی برای شما میسازد؟

آرتمن وب میتواند برای شما هر نوع سایتی بسازد.

  • وب سایت استاتیک و دینامیک: این روزها تقربیا 99 درصد سایت ها، به صورت داینامیک یا پویا ساخته میشوند.
  • وب سایت فروشگاه اینترنتی: تعداد سایت های فروشگاهی بسیار زیاد است. به طور مثال سایت rososhop.com که آرتمن وب آن را طراحی کرده است.
  • وب سایت شرکتی: این سایت ها برای شرکت ها ساخته میشوند.
  • وب سایت شخصی: این سایت ها معمولا به عنوان رزومه استفاده میشوند.
  • وب سایت اشتراک گذاری عکس یا ویدئو: سایت هایی مثل unsplash.com
  • سایت‌های دایرکتوری: این سایت ها مرجعی برای پیدا کردن اطلاعات خاصی هستند که بدست آوردن آنها سخت است.
  • وب سایت‌های آموزشی: از اسم این سایت ها مشخص است که با چه هدفی ساخته میشوند.

انواع روش های طراحی سایت

طراحی سایت با قیمت های خیلی خیلی متفاوتی انجام میشود. برخی افراد هستند که در طول یک روز، با وردپرس یک سایت طراحی میکنند و با یک مبلغ پایین و رقابتی آن را به فروش میرسانند. برخی افراد هم هستند که یک تا دو ماه زمان لازم دارند تا یک وبسایت اختصاصی و کد نویسی شده را طراحی کنند و به مشتری تحویل بدهند. در ادامه انواع روش های طراحی سایت را با هم مرور میکنیم.

  • طراحی سایت با سیستم های مدیریت محتوا: سیستم هایی مثل جوملا، دروپال، وردپرس، پرستا شاپ، مجنتا و … بسترهایی هستند که با کمک آنها میتوانید سایت طراحی کنید. معمولا این بسترها، نیاز به کدنویسی ندارند یا کد نویسی خیلی کمی دارند.
  • طراحی سایت با قالب آماده وردپرسی: این مدل را میتوانیم زیر مجموعه ی طراحی سایت با سیستم های مدیریت محتوا در نظر بگیریم. برخی شرکت ها علاوه بر طراحی سایت، طراحی قالب وردپرسی هم انجام میدهند. این شرکت ها میتوانند با استفاده از قالب های از پیش طراحی شده ی خودشان، برای شما وب سایت طراحی کنند. تیم تمساح از فروشندگان برتر ژاکت، از زیر مجموعه های آرتمن وب است که به طور تخصصی در حوزه ی طراحی قالب فعالیت دارد.

برای سفارش سایت با قالب های آماده وردپرسی، سایت اختصاصی با کد نویسی و سایت های وردپرسی توسط تیم طراحی سایت آرتمن وب، با ما تماس بگیرید. برای تماس روی شماره تلفن کلیک کنید. 09393084871

طراحی وب سایت اختصاصی، این وب سایت ها با سی ام اس های آماده طراحی نمیشوند. یعنی به طور مثال وردپرسی نیستند. گاهی اوقات یک مشتری بر حسب نیاز یا حتی سلیقه اش، تصمیم میگیرد یک وبسایت اختصاصی سفارش دهد. ممکن است پروسه طراحی سایت این عزیزان کمی طولانی تر از سایر پروسه ها باشد ولی این امر بستگی به امکانات مد نظر مشتری، توانایی و تجربه تیم طراحی سایت و … دارد.

ساخت سایت با سایت سازها: بسترهای آماده ی وجود دارد که شما میتوانید با کمک آنها سایت بسازید. ولی نکته ای که وجود دارد این است که سایت شما بر این بسترها پیاده سازی میشود و تمامی اطلاعات شما از جمله هاست و … اختیار سایت ساز است نه شما. در این حالت اگر برای سایت ساز مورد نظر مشکلی پیش بیاید، احتمالا تمام سایت هایی که با آن ساخته شده اند هم دچار مشکل میشوند.

میخواهید در مورد ساخت سایت با سایت سازها اطلاعات بیشتری کسب کنید؟

 

 

Picture of اسماعیل احمدی میرقائد

اسماعیل احمدی میرقائد

علاقه زیادم به دیجیتال مارکتینگ باعث شد تا کلینیک توسعه کسب و کار آرتمن وب را راه اندازی کنم. به نوشتن هم علاقه زیادی دارم و سعی می کنم با مقالاتی که منتشر می کنم نیازتون رو برطرف کنم. تمام محتویات سایت از تجربیات شخصی خودم هست و هدف اصلیم انتقال آن ها به شماست.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مقالات مرتبط

اگر قصد دارید یک سایت طراحی کنید روش های های جدید، کار طراحی سایت بدون کدنویسی را بسیار آسان کرده...
2 بهمن, 1401
قیمت طراحی سایت مثل “فلان” سایت چقدر است؟؟ سوالی که هر طراح سایتی از آن می‌ترسد… اشتباه نکنید، ما می‌دانیم...
13 آذر, 1400
وقتی تصمیم می‌گیرید سایتتان را با وردپرس راه اندازی کنید، دستتان کاملا باز است. هم برای طراحی کلی سایت، هم...
1 آذر, 1400

درخواست طراحی سایت

فرم مشاوره رایگان طراحی سایت و اعلام هزینه

نوع سایت مورد نظر خود را انتخاب کنید