قالب وردپرس

قالب وردپرس+راهنمای انتخاب قالب مناسب

در این راهنما، در مورد اینکه قالب های وردپرس چه هستند و چگونه می‌توانید از آنها برای سایت خود استفاده کنید، صحبت می‌کنیم. اگر تازه کار با وردپرس را شروع کرده اید، ممکن است برای شخصی سازی و نصب قالب دلخواه، روی سایتتان هیجان زده باشید. حتی ممکن است یک تصویر ذهنی از ظاهر تمام […]

فهرست مطالب

در این راهنما، در مورد اینکه قالب های وردپرس چه هستند و چگونه می‌توانید از آنها برای سایت خود استفاده کنید، صحبت می‌کنیم. اگر تازه کار با وردپرس را شروع کرده اید، ممکن است برای شخصی سازی و نصب قالب دلخواه، روی سایتتان هیجان زده باشید. حتی ممکن است یک تصویر ذهنی از ظاهر تمام شده‌ی آن داشته باشید. با این حال، اگر تجربه طراحی یا کدنویسی ندارید، رسیدن به چیزی که در ذهن دارید، ممکن است دلهره آور باشد. به همین دلیل، استفاده از قالب‌های وردپرسی میتواند یک راه عالی برای رسیدن به خواسته هایتان باشد.

خوشبختانه، قالب ها یکی از ویژگی های ذاتی و مفید وردپرس هستند – آنها شما را قادر می‌سازند ظاهر سایت تتان را سفارشی کنید و حتی ویژگی های اضافی خاصی را در آن جای دهید. در واقع، با قالب مناسب، می‌توانید سایت خود را با مشخصات دقیق مد نظرتان (در بسیاری از موارد) سفارشی کنید بدون اینکه نیاز باشد کد نویسی بلد باشید!

قالب وردپرس گروهی از فایل ها (گرافیک، استایل و کد) است که ظاهر کلی وبلاگ یا وب سایت شما را مشخص می‌کند. تم ها می‌توانند ویژگی های مختلفی را کنترل کنند. ازتغییر کلی طراحی سایت شما گرفته تا تغییری کوچک به اندازه رنگ هایپرلینکهای سایت. شاید نصب و استفاده از قالب های مختلف، کاری ساده باشد ولی فراموش نکنید که قالب ها، ابزارهای بسیار قدرتمندی هستند.

قالب وردپرس به شما کمک میکند با توجه به موضوع سایت، ظاهر آن و طرز نمایش المانها را تغییر دهید. برای مثال، فرض کنید درباره غذا وبلاگ می‌زنید، اما یک فروشگاه آنلاین هم دارید. شاید برخی فکر کنند که این دو سایت هیچ تفاوتی با هم ندارند. ولی واقعیت چیز دیگریست!! یک قالب مناسب می‌تواند پست های وبلاگ شما را به روشی خاص نمایش دهد (که با موضوع آن متناسب باشد) در حالی که یک طرح کاملا متفاوت برای صفحات فروشگاه شما ارائه می‌دهد.

ناگفته نماند، خود وردپرس هم قالب هایی دارد. در واقع، این پلتفرم شامل تعداد زیادی قالب هم هست. با این حال، چند دلیل وجود دارد که ممکن است بخواهید یک قالب جدید را انتخاب و در سایت خود نصب کنید: برای بهبود جذابیت بصری سایتتان. اگر چشم انداز خاصی برای سایت خود دارید، می‌توانید قالبی با موضوع متناسب کارتان انتخاب کرده و آن را مطابق با نیازهای خود سفارشی کنید. اگر تجربه ی طراحی و کدنویسی ندارید، نگران نباشید. بسیاری از تم ها تعداد زیادی نسخه سفارشی را ارائه می‌دهند تا به شما در ایجاد طراحی مناسب با امکانات اضافی کمک کنند.

 نسخه پیش‌فرض یا سفارشی‌شده یک قالب می‌تواند برای بسیاری از وب‌سایت‌ها کار کند، در واقع هزاران قالب وجود دارد که جایگاه‌ها و اهداف خاصی را پوشش می‌دهند و می‌توانید از میان آن‌ها انتخاب کنید.

قالب های چند منظوره را انتخاب کنیم یا قالبهای موضوعی را؟

به طور خلاصه، دو دسته قالب وجود دارد. اول، یک قالب چند منظوره که به نیازهای انواع سایت های مختلف پاسخ می‌دهد. آنها معمولاً شامل انواع مختلفی از صفحات، برنامه‌های افزودنی، کدها، ویجت‌ها و ابزار هستند تا بدون توجه به تمرکز سایت، گزینه‌های بیشتری برای سفارشی‌سازی سایت شما ارائه دهند. به طور مثال قالب سوزیانا… برای مشاهده و خرید قالب سوزیانا اینجا کلیک کنید. در مقابل، قالبهای اختصاصی با موضوعهای خاص هم وجود دارد، این قالبها اغلب برای یک موضوع یا صنعت خاص طراحی می‌شوند. آن‌ها به اندازه قالب‌های چند منظوره قابل سفارشی سازی نیستند، البته نکته اینجاست که این قالبها احتیاجی به انواع سفارشی سازی ها ندارند!! چون برای منظور خاصی طراحی شده اند نه همه کاری!! در واقع این قالب ها اکثر نیازمندیهای مشتریان را در خود دارند.

در اکثر موارد، هیچ پاسخ درست یا غلطی در مورد انتخاب قالب وردپرس شما وجود ندارد. با این حال، مهم است که قبل از انتخاب، نیازهای خود را مشخص کنید. البته حتما بودجه تان را هم در نظر بگیرید!!

قالب های رایگان یا قالب های پولی؟؟

قبل از اینکه درباره هزینه کردن صحبت کنیم، مهم است بدانید که قالب های وردپرس با کیفیت زیادی وجود دارد که رایگان هستند و یک ریال هم هزینه ندارند. به طور مثال قالب‌هایی که در فهرست قالب WordPress.org یافت می‌شوند باید یک فرآیند بررسی دقیق را طی کنند تا در مخزنش قرار بگیرند. این امر کیفیت آنها را تضمین می‌کند و به شما اجازه می‌دهد قالب ها را  بر اساس طراحی، عملکرد و نظرات کاربران انتخاب کنید.

با این وجود، قالبهای رایگان دارای اشکالاتی هستند. برای اینکه بخواهید کار سایتتان را با قالب رایگان پیش ببرید، باید بدانید که  معمولا پشتیبانی این قالب ها حداقل است. در مقابل، در قالبهای پولی، معمولا متوجه میشوید که با هر به روز رسانی، ایراداتی از قالب برطرف شده و تعدادی ویژگی به آنها اضافه شده است. با این حال، متوجه خواهید شد که این نیاز به یک اشتراک معمولی بسته به توسعه دهنده دارد. البته، اگر فکر می‌کنید که به پشتیبانی و به‌روزرسانی‌های منظم نیاز دارید، این هزینه توجیه‌پذیر است و توصیه می‌کنیم برای اطمینان از امنیت سایتتان، قالب آن را به‌روز نگه دارید.

در نهایت، باید بگوییم انتخاب یک تم رایگان یا پولی، یک فرمول کلی ندارد. این انتخاب، همیشه بر اساس نیازهای منحصر به فرد شما خواهد بود. اگر زمان و تخصص کافی ولی بودجه کمی‌ دارید، یک قالب رایگان می‌تواند برایتان ایده آل باشد. با این حال، در بیشتر موارد، با توجه به اینکه قالبهای پولی، امکانات زیادی دارند، احتمالا بهترین گزینه برای شما خواهد بود.

نکاتی که در استفاده از این مزیتها و ویژگی ها باید در نظر بگیرید.

قالب‌ها می‌توانند به مدیریت کسب و کار آنلاین شما بیشتری کمک کنند، اما می‌توانند با محدودیت هایی نیز همراه باشند. برای همین باید موقع خرید قالب به نیازمندی های خودتان توجه کنید. در ادامه به بررسی مزایای قالب های وردپرسی و نکاتی که باید در انتخاب آنها مورد توجه قرار دهید میپردازیم.

1. ساخت وب سایت آسان و ساده

توضیح این نکته ساده است: قالبها، ساخت وب سایت را آسان می‌کنند. شما به امکانات زیادی دسترسی دارید، از جمله: به طرح‌های رنگی، قالب‌های چند منظوره، طراحی واکنش‌گرا، صفحه‌سازی که  با کشیدن و رها کردن کار میکند، فونت‌های Google و … به‌علاوه، می‌توانید با کمک صفحات از پیش طراحی‌شده (مثلاً طرح‌بندی‌های صفحه اصلی) صفحات فرود را در کمترین زمان ممکن بسازید.

2. مقرون به صرفه بودن

قالب‌ها می‌توانند گزینه ای مقرون به صرفه برای بسیاری از برندها باشند. بسیاری از قالب‌های وردپرسی رایگان هستند، در حالی که برخی دیگر با قیمت کمی‌ عرضه می‌شوند. بخاطر همین امکاناتی که این قالب‌ها دارند، می‌توانند در زمان و هزینه ی استخدام و همکاری با یک توسعه دهنده صرفه جویی کنند. به علاوه، وقتی که می‌خواهید ظاهر سایت را به روز کنید، نیازی به صرف زمان و هزینه بیشتری برای ایجاد تغییرات ندارید. معمولا قالب‌های آماده، این امکان را به سادگی برای شما فراهم میکنند.

3. گزینه های زیاد

به دنبال طراحی هستید که عملکرد UX مورد نظر مشتریان را ارائه دهد، اما با لحن و پیام برند شما همخوانی داشته باشد؟ خوشبختانه، قالبهای زیادی در دسترس هستند. تعداد قالبهای آماده ی وردپرسی زیاد است و هر کدام از این قالب ها ویژگی هایی دارند که میتوانند نیازمندی های شما را برطرف کنند. فضای رقابتی طراحی قالب، طراحان را به سمت بهبود خدمات و محصولاتشان سوق داده است.

4. به روز رسانی خودکار

استفاده از قالبهای آماده، به روز رسانی خودکار سایتتان را تضمین می‌کند، بنابراین می‌توانید بدون فکر کردن به آن یا صرف زمان برای آن، از بهترین روش ها برای فناوری، استانداردهای طراحی مدرن، سئو و … استفاده کنید.

مواردی که باید در مورد انتخاب قالب ها در نظر بگیرید.

1. مشابه وب سایت های رقیب شدن

با انتخاب یک قالب عمومی، شما در معرض خطر شبیه شدن به رقبای خود قرار میگیرید. هنگام انتخاب یک قالب یا فریم ورک، به قابلیت های سفارشی سازی توجه زیادی داشته باشید. تا بتوانید یک قالب متفاوت و حتی بهتر از رقبا داشته باشید. البته دقت داشته باشید که تفاوت، به هر قیمتی خوب نیست…

2. محدودیت های سفارشی سازی

تغییر طراحی یک سایت از پیش ساخته شده با محدودیت هایی همراه است. بسته به قالب یا چارچوب سایتتان، ممکن است عملکرد خاص یک UX، شما را محدود کند. قبل از اینکه بخواهید یک قالب را خریداری کنید، مطمئن شوید که امکانات مورد نظرتان را داشته باشد. حتی ممکن است لازم شود یک چک لیست بنویسید و هر قالبی را که میخواستید انتخاب کنید با چک لیست تطابق دهید تا چیزی از قلم نیفتد.

چه زمانی باید قالب اختصاصی سفارش دهید؟

این نکته را فراموش نکنیم که قالبها برای همه مناسب نیستند. بسته به نیازهای کسب و کار خود، ممکن است لازم باشد توسعه سفارشی را دنبال کنید.

اگر به دنبال طراحی منحصربه‌فردی هستید که قبلاً دیده نشده است، میتوانید یک توسعه‌دهنده یا آژانس طراحی استخدام کنید تا یک قالب سفارشی برایتان بزند. اگر سایتتان امکانات خاصی دارد، این روش واقعا برای شما مناسب است. فروشگاه اینترنتی که امکانات خاصی دارد، بهتر است که قالب اختصاصی داشته باشد.  قالب اختصاصی میتواند به شما این تضمین را بدهد که شبیه هیچ یک از رقبایتان نخواهید بود…

“برای سفارش طراحی قالب اختصاصی، کلیک کنید”

البته توسعه سفارشی سایت، بهتر است با دقت بیشتری انجام شود. این کار، نه تنها با هزینه های بالایی همراه است، بلکه به دانش توسعه بسیار بیشتری نیز نیاز دارد – مانند ajax، css، rtl و html5. من خودم قالب سفارشی را مثل تغییر دکوراسیون یک فروشگاه میدانم.  فکر میکنید فروشگاهتان ارزشش را ندارد که چند تومان برای دکوراسیونش خرج کنید؟

البته نگران نباشید، آرتمن وب در این زمینه تجربه ی خوبی دارد و میتواند به سادگی تمام نیازهای شما را برطرف کند.

انتخاب قالب مناسب برای سایت شما

هنگام انتخاب موضوع یا چارچوب مناسب برای فروشگاه آنلاین خود، باید چند فاکتور را در نظر بگیرید.

1. ویژگی های ضروری UX مورد نظر خود را تعیین کنید.

لزوما یک وب سایت زیبا، نرخ تبدیل شما را بالا نمیبرد. مصرف کنندگان امروزی هنگام خرید آنلاین انتظار ویژگی های پیشرفته UX را دارند. حتی اگر لازم است یک قدم به عقب بردارید و فرض کنید میخواهید سایت را مجدد طراحی کنید. فکر کنید و ببینید ویژگی های ضروری یک UX برای کسب و کار شما چگونه به نظر می‌رسند؟

در اینجا برخی از ویژگی هایی که باید در طراحی به آن توجه کنید بیان شده اند.

  • ریسپانسیو بودن بخصوص در نسخه موبایل
  • تسویه حساب ساده
  • امکانات مخصوص فروش و افزایش فروش (مانند لیست محصولات پرفروش، موارد توصیه شده).
  • طراحی تمام عرض، ساخته شده با کد تمیز.
  • زمان بارگذاری سریع – در تمام دستگاهها.
  • سازگاری با افزونه های مرتبط با کارتان، به طور مثال اگر فروشگاه دارید، با افزونه های محبوب فروش، سازگار باشد
  • ناوبری و جستجوی هدایت شده (به عنوان مثال مگا منو).
  • ویژگی های تنوع جزئیات محصول

2. در مورد استراتژی محتوای خود فکر کنید.

هنگامی که ویژگی های UX خود را ترسیم کردید، باید در مورد رویکردتان نسبت به محتوا فکر کنید. ممکن است الان با خودتان فکر کنید، چرا این موضوع در طراحی وب سایت مهم است؟ دانستن اینکه چه نوع محتوایی را در سایت خود به نمایش می‌گذارید، به کسب و کار شما کمک می‌کند تا مشخص کند چه قالب ها یا چارچوب هایی به بهترین شکل از آن پشتیبانی می‌کنند.

در اینجا برخی از مطالب محتوایی وجود دارد که ممکن است استفاده کنید و روی انتخاب قالب مناسب تاثیر دارند.

  • محتوای تولید شده توسط کاربر (یا UGC)
  • پست های وبلاگ
  • رسانه های اجتماعی.
  • تصاویر و ویدئوهای محصول

2. در مورد وب سایت های رقبا تحقیق کنید.

می‌خواهید در میان رقبا متمایز شوید؟ تحقیق خود را انجام دهید تا ببینید در حال حاضر چه چیزی وجود دارد. رقبا چه امکاناتی دارند؟ چه ضعف هایی دارند؟ قبل از اینکه بررسی ها را شروع کنید، سعی کنید چند ایده ی خاص بنویسید تا شما را از آنها متمایز کند. اگر این کار را بعد از دیدن رقبا انجام دهید ممکن است ذهنتان به سایتها و ویژگی های آنها محدود شود.  بعد از اینکه رقبا را بررسی کردید یا در حین بررسی آنها، باز هم ایده هایی بنویسید. این ایده ها احتمالا از عملکرد رقبایتان الهام گرفته شده اند.  البته هیچ ایرادی ندارد ولی مهم این است که قبل از اینکه سایت رقیب، ذهنتان را به سمت و سویی بکشد، بتوانید خارج از محدوده فکر کنید.

بررسی سایت رقبا دو مزیت دیگر هم دارد، اول اینکه بدانید در اکوسیستمی که هستید، مشتریان چه انتظاراتی از شما دارند. دوم اینکه به شما کمک میکند دید بازتری نسبت به اکوسیستم داشته باشید.

3. همگام بودن با روند طراحی UX.

هنگام انتخاب یک تم، باید مطمئن شوید که برند شما در خط مقدم روندهای طراحی UX باقی می‌ماند. اگر شما به روز نباشید، رقیبتان به روز خواهد بود و گوی سبقت را از شما میرباید… در مورد ترندهای طراحی این نوشته را بخوانید.

 5 قالب قالب برتر وردپرس

در اینجا تعدادی از قالب های برتر وردپرس را با هم بررسی می‌کنیم. برخی از این قالب ها مشهور هستند ولی برخی دیگر با وجود کیفیت بالایی که دارند، محبوبیت کمتری دارند. امیدواریم بتوانید با استفاده از این قالب‌ها به یک تجربه‌ی کاربری عالی برای وب‌سایتتان برسید

قالب فروشگاهی هایتک

این قالب محصول تیم Xtheme است که یکی از موفقترین توسعه دهندگان تم فارست میباشد. قالب فارسی شده ی هایتک، کاملا اوریجینال بوده و هیچ مشکلی برای توسعه دهندگان پیش نمی‌آورد.

قالب فروشگاهی هایتک
قالب فروشگاهی هایتک

ویژگی های قالب فروشگاهی هایتک

1-سازگاری با المنتور

2-بهینه شده از نظر سرعت و سئو

3- ریسپانسیو

4-نصب ساده

5- فیلتر پیشرفته محصولات

6- قابلیت جستجوی زنده با Ajax

7-پنل تنظیمات حرفه ای

https://www.zhaket.com/web/hitek-electronics-woocommerce-theme/?affid=AF-613263402281e

قالب وودمارت

قالب وودمارت

یکی از مشهورترین و محبوب ترین قالبها وودمارت است که تا کنون بیش از 8000 فروش داشته است.

قالب وودمارت

ویژگی های وودمارت

  • سربرگ ساز جادویی! (جدید)
  • صفحه ساز المنتور
  • کاملا راستچین و فارسی
  • دارای بسته نصب آسان فارسی
  • دارای 4 فونت فارسی محبوب
  • اسلایدر ریوولوشن
  • مگامنوی فوق حرفه ای
  • عناصر محتوای فوق العاده متنوع
  • عملکرد ایجکس عالی تمام قالب
  • قالب سازگار با افزونه چندفروشندگی دکان
  • جستجوی ایجکس زنده قدرتمند
  • فیتر ویژگی های ایجکس
  • فوتر بسیار منعطف
  • امکان خرید سریع محصولات متغیر به صورت ایجکس
  • نمای 360 درجه محصول
  • صفحه حساب کاربری کاملا اختصاصی
  • دارای استایل تیره قالب

قالب استادیار

استادیار یکی از محبوبترین قالب‌های آموزشی است که برای سایت‌های آموزشی کاربرد دارد. با کمک این قالب میتوانید اکثر نیازمندی‌های یک سایت آموزشی را برآورده کنید.

قالب آموزشی استادیار
قالب استادیار
  • طراحی شده بر پایه ووکامرس
  • طراحی کاملا واکنشگرا
  • کدنویسی بهینه و سرعت بارگیری عالی
  • کنترل پنل تنظیمات قوی
  • استفاده از صفحه ساز گرافیکی المنتور
  • صفحه محصول اختصاصی با قابلیت توسعه ی بیشتر در آینده
  • سایدبار چسبان
  • جستجوی ایجکس
  • ارسال اطلاعیه در پنل حساب کاربری دانشجویان
  • تنظیم قوانین درج دیدگاه در برگه محصول
  • امتیازدهی به دروه فقط مخصوص دانشجویان دوره!
  • دکمه پیشنمایش ویدئویی دوره در برگه دوره و صفحه آرشیو محصولات
  • لیست علاقه مندی دورها

لینک خرید قالب استادیار

https://www.zhaket.com/web/studiare-education-wordpress-theme/?affid=AF-613263402281e

قالب فروشگاهی لگانیک

این قالب برای رستورانها، کافی شاپ ها و میوه فروشی های آنلاین ساخته شده. لگانیک فارسی، نسخه ی فارسی شده ی leganic است.

قالب فروشگاهی لگانیک
قالب لگانیک

ویژگی های قالب فروشگاهی لگانیک

  • دارای 20 المان اختصاصی المنتور
  • سازگار با رولوشن اسلایدر
  • سازگار با WPML
  • صفحه ساز محبوب المنتور
  • فروشگاه ساز محبوب ووکامرس
  • بسته نصبی آسان ( راه اندازی با چند کلیک)
  • نسخه اورجینال و خریداری شده از تم فارست
  • سازگاری با درگاه های ایرانی
  • سرعت بالای بارگذاری
  • صفحه 404
  • صفحات گالری عکس
  • سازگار با تمامی‌افزونه های محبوب وردپرس
  • صفحات وبلاگ
  • فونت یکان
  • قالب های فوتر
  • سئوی فوق العاده
  • سازگار با افزونه دکان

https://www.zhaket.com/web/leganic-organic-and-food-store-wordpress-theme/?affid=AF-613263402281e

قالب وردپرس دیزا

قالب وردپرس فروشگاهی Diza یک قالب چندمنظوره فروشگاهی است که برای انواع وب سایت های فروشگاهی لوازم پزشکی، پوشاک، سوپر مارکت، محصولات دیجیتال و …. مناسب است. این قالب توسط افزونه قدرتمند المنتور طراحی شده و به راحتی و آسانی با کشیدن و رها کردن ماوس قابل سفارش سازی است.

قالب وردپرس دیزا | Diza

ویژگی های قالب وردپرس Diza:

  • ساخته شده با افزونه صفحه ساز المنتور
  • فوترساز حرفه ای با المنتور
  • هدرساز حرفه ای توسط المنتور
  • مگامنوساز اختصاصی توسط المنتور
  • امکان پرسش و پاسخ کاربران در قسمت محصولات
  • طرح های متعدد نوشته (صوتی، ویدئویی، تصویری، معمولی)
  • چندین طرح وبلاگ
  • سازگاری با افزونه روولوشن اسلایدر
  • سازگاری با ووکامرس
  • سازگاری با افزونه چندزبانه Wpml
  • کدنویسی تمیز و استاندارد
  • رعایت نکات سئو
  • واکنشگرا و رسپانسیو
  • المان های اختصاصی المنتور
  • بسته نصبی آسان
  • پشتیبانی حرفه ای
  • بروزرسانی منظم
  • سازگاری با آخرین نسخه وردپرس
  • پنل تنظیمات قدرتمند و فارسی

لینک خرید قالب

https://www.zhaket.com/web/diza-pharmacy-store-elementor-woocommerce-theme/?affid=AF-613263402281e

اسماعیل احمدی میرقائد

اسماعیل احمدی میرقائد

علاقه زیادم به دیجیتال مارکتینگ باعث شد تا کلینیک توسعه کسب و کار آرتمن وب را راه اندازی کنم. به نوشتن هم علاقه زیادی دارم و سعی می کنم با مقالاتی که منتشر می کنم نیازتون رو برطرف کنم. تمام محتویات سایت از تجربیات شخصی خودم هست و هدف اصلیم انتقال آن ها به شماست.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مقالات مرتبط

اگر قصد دارید یک سایت طراحی کنید روش های های جدید، کار طراحی سایت بدون کدنویسی را بسیار آسان کرده...
2 بهمن, 1401
قیمت طراحی سایت مثل “فلان” سایت چقدر است؟؟ سوالی که هر طراح سایتی از آن می‌ترسد… اشتباه نکنید، ما می‌دانیم...
13 آذر, 1400
وقتی تصمیم می‌گیرید سایتتان را با وردپرس راه اندازی کنید، دستتان کاملا باز است. هم برای طراحی کلی سایت، هم...
1 آذر, 1400

درخواست طراحی سایت

فرم مشاوره رایگان طراحی سایت و اعلام هزینه

نوع سایت مورد نظر خود را انتخاب کنید